FunCakes fondant forår grøn 250g

19,60 DKK
Varenummer: FC97300

Fondant fra Funcakes

Fondanten er anvendelig både til at overtrække kager og til modellering af figurer og blomster. Fondanten er nemt at indfarve med pastafarver

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms


FunCakes rullet fondant (vaniljesmak) er meget fleksibel. Fondanten er nem at bruge på grund af sin bløde struktur. Fondanten hærder efter behandling. Fondanten er ekstremt hvid og har en lækker vaniljesmag. FunCakes rullet fondant er også velegnet med farve til mad farvning. Efter farvning skal fondanten hvile i en time for det bedste resultat. Ælte den igen og rul ud.

For en rund kage med en størrelse på 24/26 cm har du brug for ca. 500 gram fondant til at dække kagen helt. Til dekorationer som en del, kan du tilføje til pr. 250 gram fondant en tsk tylose pulver og noget vand. Før brug skal du ælte godt og rul det ud i et tyndt lag med pulveriseret sukker.


Ingredienser: sukker, vegetabilsk fedt (palme kerne, palme), glucosesirup, fugtighedsbevarende middel: E422, emulgator: E471, fortykningsmiddel: E415, E466, naturlige aromastoffer, konserveringsmiddel: E200, matsyre: E330, farve: E102, E133. E102: kan have en negativ indvirkning på aktivitet og opmærksomhed hos børn. Kan indeholde spor af: mandler . 


Dette produkt er Halal, Kosher og glutenfri