AIRBRUSH STARTER SÆT

1.650,00 DKK
Varenummer: MK012550

Airbrush kompressor, pistol og farver1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 5,5 kg.
Priser er inkl. moms
Beskrivelse

Med dette sæt får du et perfekt kompatibelt startersæt, der indeholder professionelt airbrush-udstyr såvel som spiselige farver af høj kvalitet.


Airbrush-kompressoren er i høj kvalitet TC-20. Det leverer en konstant luftstrøm og giver pålidelig ydelse. Denne kompressor er meget mere kraftfuld end andre maskiner i denne priskategori; det har en luftstrøm på 0,81-0,88cfm.


Den er udstyret med en trykjustering, manometer og luftfiltre. Kontroller processen med forskellige lufttrykindstillinger. Kompressoren er oliefri og vedligeholdelsesfri og egnet til kunst, hobby, make-up, fingernegle, krops maling og selvfølgelig kagedesign.

Levering inklusiv airbrush pistol.


Tekniske data:

- luftstrøm: 0,81-0,88cfm

- Auto start 3bar

- Autostop 4bar

- maks. tryk: 6,5 bar

- inkl. manometer og luftfilter

- vægt: 3,6 kg

- størrelse: 25,5x13,5x20,5 cm

- 230V


Airbrush-Durchflusssystem von Harder & Steenbeck; Qualitätsprodukt "Made in Germany". Airbrush-Pistole inkl. Steckbecher 2ml mit Deckel.

Pistolen har en dobbeltvirkningsfunktion. Ved at trykke på grebet flyder luften gennem pistolen. Ved at trække i håndtaget er du i stand til at kontrollere forsyningen med maling. Denne funktion gør det muligt at arbejde præcist og professionelt.

Dysesæt med 0,2 mm diameter.

Inkl. tilfælde

Du modtager også 11 professionelle spiselige farver, hver 50 ml:
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare