


Bage Mix Berliner 500g
Komplet bage mix inkl. gær
Bageblanding af høj kvalitet til en friskbagt, luftig Berliner. Du får en melblanding til ca. 16 Berliner og en separat pakke med tørgær.
Du skal kun bruge 55 g smør eller margarine, 125 g hele æg (ca. 2-3 æg af størrelse M) og 100 ml vand (ca. 26 °C) samt vegetabilsk fedt til bagning.
Indhold: 500g
Dejfyld: 780 g
Forberedelse:
Kom alt mel og gær i en skål og bland det hele sammen. Tilsæt vand, blødgjort smør eller margarine og æg. Ælt det hele langsomt i en foodprocessor eller en håndmikser i 2 minutter og derefter hurtigt i 8 minutter. Lad den hvile tildækket ved stuetemperatur i ca. 10 minutter.
Ved tilberedning i vores brød- og kagebagemaskine (varenr.: 16931) skal du lægge vand, blødt smør eller margarine og æg i bageformen og bageblandingen inkl. gær ovenpå. Vælg PROGRAMME 18, og start programmet..
Del derefter dejen i 16 lige store stykker (ca. 50 g), arbejd dem rundt og læg dem med sømmen nedad på et let melet håndklæde. Tryk donutsene lidt ned og lad dem hæve tildækket i ca. 60-90 minutter, indtil dejen har taget betydeligt til i volumen. Varm stegefedtet op til 170 °C i en frituregryde, stegepande eller en lav stegepande. Læg doughnutsene i det varme fedtbad, og steg dem i 2 ½ minut med lukket låg på hver side. Derefter bages de med åbent låg i 1 min. på hver side. Afdryp de færdige doughnuts på køkkenpapir, fyld dem efter ønske og pynt dem enten straks med sukker eller efter afkøling med glasur og drys.
Ingredienser:
HVEDEMEL, gær, dextrose, LAKTOSE, bordsalt, SOJAMEL, forgelatineret majsmel, WHEY-pulver, HVEDEGLUT, emulgatorer (mono- og diacetylvinsyreestere af mono- og diglycerider af fedtsyrer (rapsfrø, palme), dehydratiserende midler (calciumphosphat), rapsfosfat, raps-fosfat, rapspulver, calciumsulfat, raps-fosfat, rapspulver, calciumsulfat, raps-fosfat, raps-fosfat, raps-fosfat , Melbehandlingsmiddel ascorbinsyre, enzymer.
Ernæringsmæssige oplysninger:
100 g indeholder i gennemsnit:
Brændværdi 1471 KJ
350 kcal
Fedt 6,6 g
heraf i alt Fedtsyrer 3 g
Kulhydrater 60,6 g
Protein 13,2 g
heraf sukker 45,5 g
Salt 10,3 g