BAGEMIX BERLINER 500g 💕

45,50 DKK
Varenummer: MK14917

Kompletmix incl. gær





1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 5 kg.
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Mad oplysninger

Høj kvalitet bageblanding til en frisk, luftig Berliner. Du vil modtage en mel blanding for omkring 16 Berliners og en separat pakke af tør gær.

Du behøver kun 55g smør eller margarine, 125g fuld æg (2 æg) og 100 ml vand (ca. 26 °C) og vegetabilsk fedt til at bage.


Sådan gør du:

  1. Læg alt mel og gær i en skål og bland sammen. Tilsæt vand, blødt smør eller margarine og æg.
  2. Ælt i en foodprocessor eller en håndblender alle langsomt i 2 min og derefter 8 min. hurtigt.
  3. Lad den hvile dækket ved stuetemperatur i 10 minutter. Derefter opdeles dejen i 16 lige store stykker (ca. 50g), skåret rundt og sted med sømmen ned på et let flored håndklæde.
  4. Lad Berliners presse lidt og dække omkring 60 til 90 min indtil dejen er steget betydeligt i volumen.
  5. Opvarm bagefedtet i en pande eller en lavvandet stegepande til 170 °C. Sæt Berliners i det varme fedt bad og bages i 2 1/2 min med låget lukket fra hver side. Bages i 1 min med låget åbent fra hver side.
  6. Dræne de færdige Berliners på en papir håndklæde (køkkenpapir), fylde dem som de behage og dekorere dem enten straks med sukker eller efter afkøling med glasurer og drysser.




Ingredienser:

HVEDEMEL, gær, dextrose, LAKTOSE, bordsalt, SOJAMEL, forgelatineret majsmel, WHEY-pulver, HVEDEGLUT, emulgatorer (mono- og diacetylvinsyreestere af mono- og diglycerider af fedtsyrer (rapsfrø, palme), dehydratiserende midler (calciumphosphat), rapsfosfat, raps-fosfat, rapspulver, calciumsulfat, raps-fosfat, rapspulver, calciumsulfat, raps-fosfat, raps-fosfat, raps-fosfat , Melbehandlingsmiddel ascorbinsyre, enzymer.

Holdbarhed:

mindst 3 måneder efter levering af varerne


Ernæringsmæssige oplysninger:

100 g indeholder i gennemsnit:

Brændværdi 1471 KJ

350 kcal

Fedt 6,6 g

heraf i alt Fedtsyrer 3 g

Kulhydrater 60,6 g

Protein 13,2 g

heraf sukker 45,5 g

Salt 10,3 g