Inkluderer Chokolade sauce, chokolade callets og mufffin kapsler
Bageblanding til 12 små eller 6 store cupcakes bestående af:
300g bageblanding
15g kakaopulver
20g chokolade topping
20g Callebaut callets bud bitter
12 Muffin kapsler
Lav chokolade cupcakes med en lækker fløde hætte, chokolade sauce og ømme bitter callets
Derudover skal du bruge:
125ml madolie
100 ml vand
100g æg (ca. 2 æg størrelse M)
For fløde hætten:
300ml fløde (kold)
10G sukker
Forvarm ovnen til 190 °C over/under varme. Bland bageblandingen med æg, madolie og vand med en hånd omrører eller en foodprocessor i kort tid på det laveste niveau, og rør derefter jævnt på højeste niveau i 1 min.
Placer Muffin kapsler på en bageplade eller Muffin bakke og sprede blandingen jævnt over støbeforme. Bage kagerne i ca. 15-20 minutter og lad det køle helt af. For chokolade creme blandes kakao pulveret med sukkeret og placeres i et højt blandings fartøj. Tilsæt lidt kold creme og rør indtil glat. Tilsæt derefter den resterende creme og pisk stiv. Hæld cremen i en spray pose med pynt og pynt hver kage med en creme hætte, chokolade kalketter og chokolade topping.
Ingredienser:
Bagemix: HVEDEMEL, sukker, HVEDESTIVELSE, fedtfattigt kakaopulver (5,5%), chokoladeflager (4,4%) [sukker, kakaomasse, fedtfattigt kakaopulver, emulgatorlecithiner, overtræksmidler (shellak, arabisk tyggegummi)], SØDHØJPULVER, bagemiddel, modificeret stivelse (Diphosphater, natriumhydrogencarbonat), bordsalt. Callebaut Callets mørk chokolade: kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator: SOJALECITIN. Topping: glukosesirup, inverteret sukkersirup, fruktosesirup, kakaopulver stærkt afolieret 11%, KONDENSERET MÆLK UDEN SUKKER, ethylalkohol, smag. Kan indeholde spor af ÆG- OG MÆLKKOMPONENTER, SOJA, NØDDER samt NØDDER og andre OLIEfrø.
Holdbarhed:
mindst 6 måneder efter levering af varerne
Ernæringsmæssige oplysninger:
100 g indeholder i gennemsnit:
Brændværdi 1726 KJ
412 kcal
Fedt 24,2 g
heraf i alt Fedtsyrer 4,9 g
Kulhydrater 40,7 g
Æggehvide 6 g
heraf sukker 23,1 g
Salt 0 g