DONUT MIX 500g 🍩

35,00 DKK
Varenummer: MK14918

Inkl. Gær - nok til 20 donuts

1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,31 kg.
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Opskrift donut 🍩🧾
Ingredienser og Ernæringsinhold

Søde donuts er ikke kun - som klichéen siger - populære hos amerikanske politibetjente, de har længe vundet hjerterne hos alle dessertfans. Med den typiske chokoladeglasur, dekoreret med farverige sukkerperler eller fyldt, er det fluffy wienerbrød perfekt til alle begivenheder fra børns fødselsdagsfester til high tea. Hvis du selv vil svinge bageskeden, kan du få donutblandingen fra os. 500 g af denne vidunderligt enkle bagemix er meget nem at behandle og lover dig lækre resultater.


Ukompliceret perfekt donut mix (500 g)


Denne doughnut-bagemix, som du kan købe her, består af:

488 g melblanding

12 g tør gær


Der er to muligheder for at fremstille donuts: Du kan bage de søde donuts enten i varm olie eller i en bageplade. Vi har de rigtige værktøjer i vores sortiment, så du kan gøre dette uden problemer.

Donut Mix 500g "

Forberedelse: Perfekte donuts - opskrift på ca. 20 stykker


(Pakkeindhold: 488 g bagemix, 12 g gær)

Du har også brug for: 1 æg (50 g hele æg), 45 g blødt smør, 145 g vand (ca. 26 ° C)


Læg alt melet og gæren i en skål og rør alt sammen. Tilsæt vandet, blødgjort smør og æg. Ælt alt langsomt i en fødevareprocessor i 2 minutter og derefter hurtigt i 8 minutter. Dæk til og lad hvile ved stuetemperatur i ca. 20 minutter. Rul derefter dejen ud på en let melet arbejdsflade, der er ca. 0,5 - 1 cm tyk. Skær donuts ud med en donut cutter, læg dem på et let melet viskestykke og lad hæve i ca. 60 minutter, indtil dejen er steget i volumen. Varm stegefedtet i frituregryden, panden eller den flade stegegryde til 170 ° C. Anbring donuts i det varme fede bad og bag i ca. 30 sekunder på hver side, bag derefter i yderligere 60 sekunder på hver side. Tøm de færdige donuts på et papirhåndklæde. Efter afkøling skal du dekorere med sukker, glasur og farvede krymmel

Ingredienser:

HVEDEMEL, sukker, stivelse, HELT KYLLGEÆGSPULVER, glukosesirup, HICKÆG, HVIDPULVER, bagepulver (forsurende diphosphater, hævemiddel natriumhydrogencarbonat), smag.


Holdbarhed:

mindst 5 måneder efter levering af varerne


Ernæringsmæssige oplysninger:

100 g indeholder i gennemsnit:

Brændværdi 1517 KJ

360 kcal

Fedt 7,5 g

heraf i alt Fedtsyrer 2,2 g

Kulhydrater 52,7 g

Protein 18,4 g

heraf sukker 20,1 g

Salt 3,9 g

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare