Herunder glasur og cookie cutter
Med bageblandingen til Enhjørning cookies bliver bagning rigtig sjovt.
Forberedelse: Enhjørning cookies mix opskrift på omkring 40 Enhjørning kiks
Pakkens indhold: 450g bageblanding, 100g kage-pop glasur, enhjørning cookie cutter
Du skal også bruge: 1 æg (50g fuld æg), 175g blødt smør
1. sæt bageblandingen, ægget og det bløde smør i en skål og bland med en elektrisk blender eller en foodprocessor for at drysse. Derefter ælt dem med hånden i en glat dej og derefter danne en bold ud af det. Lad dejen hvile i køleskab i ca. 30 minutter.
2. Forvarm ovnen til 170 °C top/under varme. Rul dejen tyndt på en flored arbejdsflade. Brug den medfølgende Unicorn cookie cutter til at gennembore kiks. Placer dem på en bageplade foret med bagepapir og bages i ca. 8 min. gylden brun. Bagetiden kan variere afhængigt af tykkelsen af cookies.
3. Opløs kagen-pop glasur i mikrobølgeovnen ved lav effekt eller i vandbad. Hæld derefter i en passende skål og Opvarm om nødvendigt igen kortvarigt. Dyp de kolde kiks med toppen i glasur, vend Dem om og spred glasur jævnt ved at ryste dem lidt.
Ingredienser:
Bagemix: HVEDEMEL, sukker, stivelse (inklusive HVEDE), bagepulver (forsurende diphosphat, hævemiddel natriumhydrogencarbonat), bordsalt, smag. Glasur: vegetabilsk fedt, hærdet (palme-kerne), sukker, HEL MÆLKPULVER, SØD HVJEG-PULVER, emulgator: solsikke-lecithin, vanilleekstrakt bourbon; Farvestoffer: E 124 * (* kan forringe aktivitet og opmærksomhed hos børn).
Holdbarhed:
mindst 6 måneder efter levering af varerne
Ernæringsmæssige oplysninger:
100 g indeholder i gennemsnit:
Brændværdi 2137 KJ
510 kcal
Fedt 27,8 g
heraf i alt Fedtsyrer 18,4 g
Kulhydrater 59,5 g
Protein 4,9 g
heraf sukker 29,1 g
Salt 0 g