Glutenfri smørkiks 475g

39,50 DKK
33,58 DKK
Varenummer: MK16595



1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,31 kg.
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Ingredienser og Næringsinhold

Produktinformation "glutenfri smørkiks 475g"

Med denne bagemix kan du oprette lækre smørkager med mælkeglasur. Glutenfri nydelse uden kompromis. Pynt de bagte kager med mælkeglasuren, som du ønsker. Bagemix til ca. 2 ½ bageplader bestående af:

400 g bagemix

75 g kakaobaseret fedtglasur med sødmælkspulver

Du har også brug for:

125 g blødt smør

50g æg (1 æg størrelse M)

noget stivelse til at rulle ud


Læg bageblandingen, smør og æg i en skål, og brug en elektrisk håndblander eller en fødevareprocessor til at danne en glat dej. Pak dejen i plastfolie, og lad den hvile i køleskabet i mindst 2 timer. Efter afkølingsfasen, ælt igen kortvarigt, rul den tyndt ud på en arbejdsflade, der er let støvet med stivelse og skar de ønskede motiver ud. Placer kiksene på et bageplade foret med bagepapir og bages i en forvarmet ovn ved 180 ° C over- / bundvarme i ca. 12 minutter, indtil de er gyldenbrune. Lad det derefter køle af.


Anbring posen med glasuren i varmt vand i ca. 10 minutter. Skær derefter posen op og hæld indholdet i den medfølgende rørpose. Pynt kagerne med glasuren.


Ingredienser: Bagemix: HVEDEMEL, sukker, HVEDESTIVELSE, SØDVÆSEPULVER, modificeret stivelse, hævemidler (diphosphater, natriumcarbonater), bordsalt. Chokoladechips: kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgatorlecithiner. Kakao: mindst 50%


Næringsmæssige oplysninger:

100 g indeholder i gennemsnit:

Brændværdi 1583 KJ / 379 kcal

Fedt 22,0 g

heraf i alt Fedtsyrer 4,2 g

Kulhydrater 40,0 g

heraf sukker 22,0 g

Protein 5,2 g

Salt 0,8 g