Forberedelse: blanding af honningkager
(Pakkeindhold: 300 g bagemix)
Du har også brug for: 90 g honning, 50 ml vand (grundlæggende opskrift)
Lav en lækker honningkage hurtigt og nemt. Varm 90 g honning med 50 ml vand til ca. 45 ° C (honningkrystaller skal opløses) og ælt den derefter sammen med 200 g honningkager. Tilsæt den resterende 100 g honningkagerblanding og ælt i ca. 4 minutter, indtil du har en rullbar dej. Lad dejen hvile ved stuetemperatur i mindst 4 timer. Du kan opnå endnu bedre bageresultater med en opbevaringstid på mindst 24 timer. Ælt dejen derefter kort igen og rul den tyndt ud (maks. 3 mm). Stik eller klip de ønskede figurer ud, og læg dem på et bageplade. Gnid overfladen tyndt med vand inden bagning, så pepperkagerne skinner smukt. Bagetid ca. 10-15 minutter ved 190-200 ° C.
Ingredienser:
HVEDEMEL (INDEHOLDER GLUTEN), RYMEL (INDEHOLDER GLUTEN), sukker, brunt sukker, krydderier, hævemidler: ammonium og kaliumcarbonater. Kan indeholde spor af nødder, mælk, soja og ægkomponenter.
100 g indeholder i gennemsnit:
Brændværdi 1472 KJ
352 kcal
Fedt 1,3 g
heraf i alt Fedtsyrer 0,4 g
Kulhydrater 78,4 g
heraf sukker 39 g
Protein 5,5 g
Salt 0 g