Kage og Brød Bagemaskine

Varenummer: MK16931

Udviklet til vores brødblandinger

Denne vare kan ikke købes i øjeblikket
Beskrivelse
Produktbeskrivelse
Specifications:
Ofte stillede spørgsmål om brød og kagebagemaskiner

Køb en brød og kagemaskine - til lækre kager

Hvad kunne være pænere end at starte dagen med et frisk, vidunderligt duftende brød eller en kage? Med vores brød- og kagemager kan du trylle lækre brød og kager med et tryk på en knap.

Bakery Professional Line er specielt udviklet til vores bagemix, som du kan finde separat i vores butik. 22 bagning og tilberedningsprogrammer er allerede forudindstillet til at matche bagemixene. 3 ekstra programmer er helt frit justerbare.

Du kan bage forskellige brød og mange kageblandinger med sikkerhed. Men vores elektriske brødbagemaskine kan gøre så meget mere - yoghurt, risengrød, syltetøj, pastadej og alle mulige andre delikatesser kan også tilberedes i den. Du finder også forudindstillede programmer til dette. Du udfylder simpelthen ingredienserne - brødproducenten gør resten for dig! Køb brød- og kagemageren, og forkæl dig selv, din familie, venner og gæster med lette og hurtige tilberedte delikatesser. Takket være rustfrit stålhus og bageplade med keramisk belægning er brødmaskinen selvfølgelig meget let at rengøre, så du har lidt anstrengelse i denne henseende.

Al information om bagemaskinen, bagemixer, opskrifter og tip kan findes i vores temaverden.

Køb brød og kage bagemaskine til velsmagende bagværk

Hvad kunne være pænere end at starte dagen med et frisk, vidunderligt duftende brød eller en kage? Med vores brød- og kage bagemaskine kan du trylle lækre kager og brød til morgenbordet ved et tryk på en knap.

Bakery Professional Line er specielt udviklet til vores bagemix, som du kan finde separat i vores butik. 13 af de 25 programmer til bagning og tilberedning er allerede forudindstillet til at matche bagemixene.

Du kan bage forskellige brød og mange kageblandinger med sikkerhed. Men vores elektriske brødproducent kan gøre så meget mere - yoghurt, risengrød, syltetøj, pastadej og alle mulige andre delikatesser kan også tilberedes i den. Du finder også forudindstillede programmer til dette. Du udfylder simpelthen ingredienserne - brødproducenten gør resten for dig! Køb brød- og kagemageren, og forkæl dig selv, din familie, venner og gæster med let og hurtig tilberedning af delikatesser. Takket være rustfrit stålhus og bageplade med keramisk belægning er brødmaskinen selvfølgelig meget let at rengøre, så du har lidt anstrengelse i denne henseende. Hvis du køber brød- og kagemageren, modtager du en målekop og en måleske til andre ingredienser og en krogspyd til fjernelse af dejkrogen som tilbehør.BESTIL BAGEMASKINE ONLINE FRA MISTER KAGE

FRISKE BRØD DAG EFTER DAG

Du har to muligheder for at trylle op nyligt ildelugtende brød: Enten bruger du et af vores bagemix og et af de forudindstillede programmer, som du modtager, når du bestiller brød bagemaskine online fra os - eller du kan bruge din egen opskrift med dine egne ingredienser eller en bagemix fra andre producenter.

Hvis du vil bage brød med en af ​​vores højkvalitets brødblandinger, skal du blot indtaste programnummeret fra bagemixens emballage på brødmaskinen. Forbered brødbagemaskinen med blandekrogen og tilsæt bageblandingen. Tilsæt de resterende ingredienser - i tilfælde af brød er dette normalt kun vand. Bagemaskinen gør resten.


Du er velkommen til at bruge andre bagemix og dine egne opskrifter. Der er tre hjemmelavede programmer til bagning, som du kan programmere individuelt. I disse tre programmer kan du indstille brødvægtene 500 g, 750 g eller 1 kg på brødmaskinen og vælge mellem graderne af brunfarvet lys, medium og mørk. Parametrene forvarmning, 3x æltning, 2x hvile, 3x gang og varme er tilgængelige som justerbare gang- og bageprocesser.

Som du kan se, når du køber brød- og kagefabrikanten, får du det ideelle redskab til at tilberede brød frisk fra ovnen og efter din smag med fuld kontrol over ingredienserne. For eksempel kan du trylle med frisk glutenfrit brød på næsten ingen tid. Forresten: Du kan tilføje frø til det respektive brød, mens programmet kører. Se betjeningsvejledningen for det rigtige tidspunkt til dette.

DEILIG KAGE FRA

ELEKTRISK KAGEBAGEMASKINE

Du har mulighed for at bruge et forudindstillet program i kombination med en af ​​vores lækre kageblandinger af høj kvalitet. Eller du kan bage dine egne kreationer ved hjælp af et af de tre tilgængelige hjemmelavede programmer. Under bagningsprocessen kan du tilføje kagefrugter og dekoration. Hvornår er det bedst og muligt tidspunkt at gøre dette, skal du læse betjeningsvejledningen.

BRØDBAGEMASKINE MED PROGRAM TIL

YOGURT OG ANDRE GODBIDDER

Som et særligt højdepunkt har kage- og brødbagemaskinen også et yoghurtprogram og forudindstillede programmer til marmelade, risengrød og pastadej. Dette giver dig mulighed for at fremmane meget individuelle delikatesser i stadigt nye smag ved et tryk på en knap. Ved at træffe dit eget valg af ingredienser og kalorier har du fuld kontrol over typen og kvaliteten af ​​ingredienser, kalorier og andre faktorer, der betyder noget for dig. Vi har samlet et par opskriftideer til dig nedenfor, som du kan bruge til at inspirere dig til at skabe helt nye kreationer.

YOGURT (program 19)

DU BEHOV: 1 liter mælk og 50 g yoghurtFjern dejkrogen under dette program. Hæld mælken og yoghurten i bagepladen. Start program 19 yoghurt. Når programmet er slut, kan du hælde yoghurten i rene krukker med skruer og lade den sætte sig i køleskabet. Tip: Fyld kun brillerne halvvejs med yoghurt og tilsæt frisk frugt efter afkølingsfasen. Så du har en lækker og sund snack til farten.


MARMELADE (program 20)

DU BEHOV: 700 g bær, 350 g konserverende sukker type 2: 1 og 2 spsk citronsaft. 

For at fremstille en glat syltetøj finpureres bærene og hældes i bagepladen med blanderen sammen med det konserverende sukker og citronsaft. Efterlad noget af frugten hele for en klumpet konsistens. Start program 20 "MARMELADE". I slutningen af ​​programmet hældes syltetøj fra bagepladen i rene krukker, lukkes, drejes og afkøles. Du kan også syltetøj andre frugter og bruge andre typer sukker, såsom 3: 1 eller 1: 1. Brug din yndlingsopskrift som en guide og start programmet.

 RISENGRØD (program 21)

DU BEHOV: 550 ml mælk, 125 g ris (kort eller medium korn) og en knivspids salt

Læg alle ingredienser i bagepladen uden en mixer. Start program 21 "MÆLKRIS". I slutningen af ​​programmet kan du forfine med smør og sukker efter ønske. Fordel derefter risengrødingen på dessertpladerne og nyd den med kompot, kanel og sukker eller ren.


PASTADEJEN(program 22)

DU BEHOV: 250 g mel type 550, 3 æg og 1 spsk vand

Læg bageblandingen til ægnudler i bagepladen med mixeren, og start program 22 "PASTA Dough". Når æltningstiden er slut, skal du behandle pastadejen i henhold til opskriften.

ALTERNATIV OPSKRIFT: Hæld alle ingredienser i bagepladen med en mixer. Start program 22 "PASTA Dough". Ved afslutningen af ​​programmet placeres pastadejen på en arbejdsflade, æltes i en kugle, pakkes ind i folie og hviler ved stuetemperatur i ca. 30-60 minutter. Behandl derefter som ønsket.


Specifikationer:

Effekt: 600W

Strømforbrug: 220-240V, 50Hz

Forbindelseskabel: 1,20m

Dimensioner (L / B / H): ca. 37 x 26,7 x 30,7 cm

Beholder til bagekammer (L / B / H): ca. 17 x 13 x 12 cm, tilstrækkelig til 500 g, 750 g og 1.000 g brødvægt

Vægt: 5,5 kg

Funktioner: rustfrit stålhus, låg med synsvindue og håndtag, bageplade med keramisk belægning, dejkrog

Tilbehør: målebæger, måleske, krogspids til dejkrog, instruktionsmanual


Specifikationer for brugerdefinerede brød:

Brødvægt: 500 g, 750 g og 1000 g

Grad af bruning: lys, medium, mørk

Tider: forvarmning, æltning 3 x, hvile 2 x, gå 3 x, holde varmen

Hvad kan jeg gøre med brød og kagebagemaskinen?

Med Bakery Professional Line brød- og kagebagemaskine kan du bage en række forskellige brød og kager - med vores bagemix eller ingredienser efter eget valg. Dette er langtfra ikke alt. Du kan også bruge den til let at fremstille yoghurt, risengrød, syltetøj og pastadej.

Hvilket tilbehør er inkluderet?

Brød- og kagebagemaskin med dejkrog og bagepande leveres med en målebæger, en måleske og en krogspids til fjernelse af dejkrogen og omfattende betjeningsvejledning inklusive grundlæggende opskrifter.

Hvilket materiale er brødbagemaskine lavet af?

Brødmaskinen har et let at rengøre rustfrit stålhus med låg med et vindue. Bagepladen har en keramisk belægning, så brød, kager og andre godbidder let kan fjernes fra panden, og du har ringe eller ingen rengøringsindsats.

Hvor stor og tung er brød- og kagebagemaskine?

Brød- og kagebagemaskine er 37 x 26,7 x 30,7 cm, hvilket gør den til en praktisk størrelse til daglig brug i alle køkkenenheder uden at tage for meget plads. Takket være de kompakte dimensioner kan den også stuves væk, hvis det er nødvendigt. Takket være dens vægt på ca. 5,5 kg er det stadig let at flytte og transportere fra et sted til et andet.

Hvor lang er strømledningen til brød og kagebagemaskine?

Enhedens netledning er 1,20 meter lang. Dette giver dig tilstrækkelig fleksibilitet til at oprette brødmaskinen hvor som helst i køkkenet, selvom der ikke er et stik direkte på det ønskede sted.