Produktinformation "Lagkagebund Mix Chokolade 400g"
Forberedelse: Lagkagebund Mix Chokolade
Chokolade kageblanding til hurtig og sikker produktion af kagebaser og kage roulader med en fantastisk chokoladesmag. Denne chokolade kageblanding indeholder kakaopulver af høj kvalitet fra Barry Callebaut, specialisten inden for de fineste chokolader. Den har en fin kakaonote med mindre bitre stoffer.
Lagkagebund Ø 26-28cm | Wiener Lagkagebund Ø 26-28cm | Lagkage roulade 4 stk 30x40cm | |
Lagkage mix | 400g | 400g | 400g |
Æg | 300g | 300g | 400g |
Vand | 40g | 40g | 40g |
Sukker | - | - | 60g |
Smør | - | 60g | - |
Pisk alle ingredienser sammen med en fin kost i 10 minutter.
Til sidst foldes det opløste fedt i den wienske masse.
Bag kiks og wienerbase ved 200 ° C i ca. 30 minutter.
Roulader tager ca. 7 minutter ved 240 ° C.
Ingredienser:
Sukker, hvedemel, hvedestivelse, kakaopulver, emulgatorer: E 471, E 472a, E 472b, E 475 (INDEHOLDER MÆLK og SOJA); Stivelse, surhedsmiddel: diphosphater; Løftemiddel: natriumcarbonat; Glukosesirup, SKUMMET MÆLKPULVER, bordsalt.
Ernæringsmæssige oplysninger:
100 g indeholder i gennemsnit:
Brændværdi 1595 KJ / 381 kcal
Fedt 3,7 g
heraf i alt Fedtsyrer 2,9 g
Kulhydrater 80,4 g
heraf sukker 40,9 g
Protein 4,3 g
Salt 1,6 g