MIRROR GLAZE LYSERØD 260g

35,50 DKK
Varenummer: MK13768

Klar til brug spejlglasur 

1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,26 kg.
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Ansøgning 📃
Ingredienser og Ernæringsindhold

Den nye trend i kagescenen: Mirror Glaze. Det giver kagen en reflekterende glans og en perfekt flad overflade.


Den brugervenlige spejlglasur er meget let at bruge og sparer meget tid sammenlignet med din egen produktion. Levering i en mikrobølgerbare krus.


En krus Mirror Glaze med 260 g indhold er nok til en rund kage med en diameter på 25 cm og en højde på 5 cm.


Ansøgning:

Opvarm kruset med Mirror Glaze i ca. 20-30 sekunder ved lav effekt i mikrobølgeovnen eller i et vandbad. Hvis der stadig er faste komponenter i Mirror Glaze, kan du bare røre dem sammen, indtil hele massen er opløst. Cool Mirror Glaze ned til ca. 25-27 ° C, omrør lejlighedsvis. Brug en silikone bagemåtte eller et bageplade med folie som overflade. Placer den frosne flødekage eller en kage, der er kølet i køleskabet i mindst 2 timer i en lille højde (krus eller bagepande med en mindre diameter end flødekagen). Hæld den stadig flydende spejlglas over kagen, indtil der er dannet et tyndt lag glans. Jo glattere flødekagen er, jo bedre bliver spejlfinishen. Du kan derefter afskære det overskydende, hvis det er nødvendigt. Du kan genbruge spejlglasuren, der er fløjet ned.

Ingredienser:

Vand, sukker, glukosesirup, hærdet vegetabilsk fedt (palme-kerne), helmælkspulver, sød vallepulver, olie (solsikke), gelatine, farver: E 122; Citronsyre, vaniljeekstrakt bourbon, emulgator: solsikke lecithin, kaliumsorbat.



Ernæringsindhold:

Tallene er gennemsnitsværdier og er udsat for naturlige udsving Referencebeløb.

Indhold pr. 100 g 

Energi (kilojoules)
1304 kj
Energi (kilokalorier, 1 kcal = 4,1868 kJ)
309 kcal
Fedt

9,9 g

Hvoraf mættede fedtsyrer
6,3 g
Kulhydrater
53,0 g
Hvoraf sukker
43,1 g
Protein1,8 g
Salt
0,2 g



Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare