Modellerings chokolade blå 600g

85,00 DKK
Varenummer: MK13658

Til modellering ornamenter eller overtræk af kager.



1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,6 kg.
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Ingredienser og Ernæringsindhold
Til modellering af ornamenter og figurer eller tildækning af kager.

Ælt først massen, indtil den er glat. Modeller derefter massen eller rul den ud. Lidt pulveriseret sukker forhindrer det i at klæbe fast.

Ideel til dækning af flødekager. Dækslet kan ikke trænge igennem.

For en smagshøjdepunkt kan modelleringschokoladen smages med aromatiske olier.

Modelleringschokoladen leveres som en blok.

Modeller chokolade: lav blå ornamenter og figurer

Selvfremstillede tærter, kager og cupcakes får dit eget personlige præg med også selvfremstillede ornamenter og figurer. For at du kan implementere alle dine kreative ideer en-til-en, tilbyder vi dig chokolade, der let kan formes til den ønskede form. Brug for eksempel vores modelleringschokolade i blåt til at lave søde delfiner, sejlbåde, bølger og andre figurer og ornamenter til en maritim motivkage. For perfekt ensartethed kan du også pakke kagen med den lækre chokolade!

Modellering af chokolade i blå og af højeste kvalitet
Vores chokolade er kendetegnet ved, at den er fremstillet i Tyskland, og at kun de bedste ingredienser bruges til fremstillingen. Derudover kan massen behandles meget godt. Før modellering skal den først æltes lidt, så den bliver smidig. Derefter kan du blot bringe dem i den ønskede form.

At rulle chokolademassen ud er heller ikke noget problem. Derfor kan chokoladen også bruges til at dække tærter og kager. Selv flødekager kan være vidunderligt overtrukket: Chokoladen blødes ikke, så din velsmagende skabelse ser helt perfekt ud på lang sigt. Vores tip: Lidt flormelis forhindrer klæbning ved bearbejdning af modellerings ler.

En sød regnbue til din kunst at bage
Udover modellering af chokolade i blå, tilbyder vi også chokolade i andre flotte farver. Til farverige cupcakes eller kager kan du simpelthen kombinere forskellige designs. Farverige ornamenter sætter for eksempel særligt imponerende accenter på en kage dækket med hvidt. Du er velkommen til at se et par af vores vejledningsvideoer for at lære, hvordan man bedst modellerer detaljerede figurer eller får kreative ideer.





Ingredienser:

glucosesirup, sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, emulgator: SOJALECITHIN; naturlig vanille smag, farve: E 124 * (* kan påvirke aktivitet og opmærksomhed hos børn). Der kan findes spor af nødder og andre oliefrø. Mindst 18,0% kakao.


Ernæringsindhold:

Tallene er gennemsnitsværdier og er udsat for naturlige udsving Referencebeløb.

Indhold pr. 100 g 

Energi (kilojoules)
2009 kj
Energi (kilokalorier, 1 kcal = 4,1868 kJ)
480 kcal
Fedt 
23,1 g
Hvoraf mættede fedtsyrer14,6 g
Kulhydrater 
63,7 g
Hvoraf sukker 
44,3 g
Æg hvid
3,9 g
Salt

0,2 g