Modellerings chokolade Icewhite 600g

85,00 DKK
Varenummer: MK15114

Til modellering ornamenter eller dækker kager.


1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,6 kg.
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Ingredienser og Ernæringsindhold
Til modellering af ornamenter og figurer eller tildækning af kager.

Ælt først massen, indtil den er glat. Modeller derefter massen eller rul den ud. Lidt pulveriseret sukker forhindrer det i at klæbe fast.

Ideel til dækning af flødekager. Dækslet kan ikke trænge igennem.

Modelleringschokoladen leveres som en blok.

Førsteklasses modellerings chokolade i hvid

Søde, spiselige ornamenter og figurer sætter magiske højdepunkter som dekorationer på tærter, kager eller cupcakes. De forvandler en lækker dessert til et velsmagende landskab eller tilføjer dit eget personlige præg til kager. For at du ikke skal falde tilbage på færdige figurer, der ikke nøjagtigt lever op til dine forventninger, kan vi give dig chokolade af høj kvalitet i forskellige farver, der kan modelleres efter dine ønsker. Vores modelleringschokolade i hvid er særligt velegnet til kager med vintertema eller bryllupsport. Lav små duer, snemænd eller rosenblade eller brug chokoladen til at dække din kage helt.

Modellering af chokolade: perfektionering af den hvide bryllupskage
For mange par, der planlægger deres bryllup, er det utroligt vigtigt at skære den perfekte bryllupskage på deres drømmedag. Ædle, rene hvide kreationer med smukke ornamenter, hvide roser eller ømme lovebirds er særligt populære. For at lave en sådan speciel delikatesse skal du først dække kagen helt med den rullede modelleringschokolade. Selv flødekager kan uden problemer dækkes med chokoladen: Belægningen suger ikke igennem og bevarer således sit fejlfri udseende.

Fine dekorative elementer i blomsterhvide
For at lave de dekorative ornamenter og figurer, ælt chokolademassen, som vi leverer som en 600 g blok, indtil den er glat. Modeller derefter massen i den ønskede form. Du kan bruge noget pulveriseret sukker for at forhindre, at chokoladen klæber til fingrene. Placer de færdige dekorative elementer på den drømmende bryllupskage og pynt alt - som du ønsker - med glitrende glimmersukker eller søde, metalliske, skinnende sukkerperler.


Ingredienser:

glucosesirup, sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, emulgator: SOJALECITHIN; naturlig vanille smag. Der kan findes spor af nødder og andre oliefrø. Mindst 18,0% kakao.


Ernæringsindhold:

Tallene er gennemsnitsværdier og er udsat for naturlige udsving Referencebeløb.

Indhold pr. 100 g 

Energi (kilojoules)
2013 kj
Energi (kilokalorier, 1 kcal = 4,1868 kJ)
481 kcal
Fedt 
23,1 g
Hvoraf mættede fedtsyrer14,6 g
Kulhydrater 
63,8 g
Hvoraf sukker 
44,4 g
Æg hvid
3,9 g
Salt

0,1 g