Til modellering ornamenter eller overtræk af kager.
−
1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,6 kg.
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Til modellering af ornamenter og figurer eller tildækning af kager.
Ælt først masser, indtil han glat. Modeller derefter massen eller rul den ud. Lidt pulveriseret sukker forhindrer det i at klæbe næsten.
Ideel til dækning af flødekager. Dækslet kan ikke trænge ejer.
For smagshøjdpunkt kan du modellere ringchokolade smages med aromatiske olier.
Model ringchokolader leveres en blok.
Ingredienser:
Glucose syrup, cocoa mass, sugar, cocoa butter, emulsifier: SOJALECITHIN. Traces of milk constituents as well as nuts and other oilseeds may be found. At least 19,8% cocoa.
Ernæringsindhold:
Tallene er gennemsnitsværdier og er udsat for naturlige udsving Referencebeløb.
Indhold pr. 100 g
Energi (kilojoules)
1918 kj
Energi (kilokalorier, 1 kcal = 4,1868 kJ)
458 kcal
Fedt
22,9 g
Hvoraf mættede fedtsyrer
31,9 g
Kulhydrater
55,9 g
Hvoraf sukker
31,9 g
Æg hvid
3,6 g
Salt
0,0 g
Relaterede varer
Vi bruger egne cookies og cookies fra tredjeparter til at personalisere din brugeroplevelse, til markedsføring og til at undersøge, hvordan vores hjemmeside anvendes af besøgende. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at trykke på linket 'Cookies' nederst på siden.