Mycusini Chokolade 3D Printer

2.640,00 DKK
2.160,00 DKK
Varenummer: 16687

Udsolgt

Vi blev overrasket over den store efterspørgsel efter Mycusini, så vores leveringstid er i øjeblikket længere end normalt. Hvis du bestiller i dag, modtager du din Mycusini i slutningen af ​​juni.


Vi belønner din tålmodighed med en gratis pakke med mycusini 3D Choco Dark

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Mycusini er en brugervenlig 3D-chokoladeprinter til hjemmekøkkenet. Med specielle pinde lavet af kakaobaseret fedtglasur kan du oprette din egen individuelle chokoladedekor eller unikke hule chokolader.


Med et skabelonbibliotek med over 800 kreative objekter foregår udvælgelsen og produktionen direkte på enhedsdisplayet. Chocoprinteren fungerer med specielle 3D-chocoplader - dette giver en øjeblikkelig følelse af ydelsen.


Individuelle breve og tekstbeskeder kan let oprettes i den gratis mycusini-klub og produceres i Choco.


Mycusini er ikke større end en kaffemaskine og passer i ethvert køkken. Det specielle ved mycusini er implementeringen som et komplet system bestående af software og mycusini 3D Choco Dark. Softwaren indeholder forskellige applikationer, den såkaldte mycusini Club, så du kan få adgang til over 800 testede skabeloner. Du har også muligheden for at skrive tekster i forskellige skrifttyper selv og tegne frit. Alle dine kreationer konverteres automatisk til en 3D-chokoladetrykfil via mycusini Club. Alle nødvendige indstillinger er allerede gemt for dig. Så du behøver ikke software eller CAD-viden. Bare skriv som i Word eller tegne som i Doodle.


Mål på printeren: 19x19,5x27cm

Produktionsplatform: 105x70mm

Levering inkl. 5 pinde (Choco Refill) à 32g = 160g