PROTEINPULVER 100 g

35,00 DKK
29,75 DKK
Varenummer: MK10713

Til produktion af marengs, sprayglasur osv.




1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Ingredienser og Ernæringsindhold

Proteinbasispulver til problemfri produktion af marengs, marengs, sprayglasur, oeufs a la neige osv. 40 g proteinpulver svarer til 10 stykker kyllingeprotein. Bland 20 g proteinpulver med 20 ml vand. Tilsæt derefter yderligere 180 ml vand, og lad blandingen svulme op natten over i køleskabet. Server om nødvendigt som normalt. Du får altid perfekt, stabil sne uden risiko for salmonella.

Ingredienser:

KYLLINGÆG HVID.


Holdbarhed:

mindst 6 måneder efter levering af varerne


Ernæringsmæssige oplysninger:

100 g indeholder i gennemsnit:

Brændværdi 1450 KJ / 346 kcal

Fedt 0,1 g

heraf i alt Fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrater 0,1 g

Protein 85 g

heraf sukker 0,1 g

Salt 1,8 g