Til produktion af marengs, sprayglasur osv.
Proteinbasispulver til problemfri produktion af marengs, marengs, sprayglasur, oeufs a la neige osv. 40 g proteinpulver svarer til 10 stykker kyllingeprotein. Bland 20 g proteinpulver med 20 ml vand. Tilsæt derefter yderligere 180 ml vand, og lad blandingen svulme op natten over i køleskabet. Server om nødvendigt som normalt. Du får altid perfekt, stabil sne uden risiko for salmonella.
Ingredienser:
KYLLINGÆG HVID.
Holdbarhed:
mindst 6 måneder efter levering af varerne
Ernæringsmæssige oplysninger:
100 g indeholder i gennemsnit:
Brændværdi 1450 KJ / 346 kcal
Fedt 0,1 g
heraf i alt Fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrater 0,1 g
Protein 85 g
heraf sukker 0,1 g
Salt 1,8 g