Røremaskine Master Mix 4500

1.859,01 DKK
Varenummer: MK13858

Stabil og kraftfuld takket være metalhus og gearkasse.

1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 12 kg.
Priser er inkl. moms
Beskrivelse

Køb Røremaskin Master Mix 4500 - til kager og desserter

Bager du kager, bagværk eller tilbereder du næsten dagligt desserter, krydrede kager eller æggeretter? Køb Master Mix 4500 Røremaskin som en følgesvend til alle dine lækre foretagender. Den robuste og kraftfulde foodprocessor er udstyret med et støbt aluminiumshus, en gearkasse af fuld metal og en 1000 watt motor, og den understøtter dig på bedste vis i alle blandings-, omrørings- og æltningsopgaver. Maskinens hoved kan vippes for at tilføje ingredienser, skifte røreværktøj eller fjerne skålen. Visuelt er Master Mix 4500 overbevisende på alle områder: Det formfuldendte, tidløse design passer harmonisk ind i enhver køkkenstil. Takket være de kompakte dimensioner på ca. 35 x 29 x 34 cm fylder maskinen også meget lidt på pladsen. Optimal til daglig brug!


Perfekte blandingsresultater med Master Mix 4500

Når du køber Master Mix 4500 Røremaskine, får du en grundlæggende komplet pakke til alle bageprojekter og andre opgaver. Den generøse skål i rustfrit stål med en kapacitet på 4,5 liter giver masser af plads selv til større mængder dej, creme osv. Takket være et håndtag er skålen nem at håndtere, holde og transportere. Du får også tre røreværktøjer af høj kvalitet i metal: et piskeris, et piskeris og en dejkroge. I kombination med det planetariske blandingssystem og den trinløst justerbare hastighed med pulsfunktion opnår du vidunderligt jævne blandingsresultater. En gennemsigtig stænkbeskyttelse med en påfyldningsåbning gør det nemt at tilføje ingredienser, mens du blander, og holder arbejdsfladen ren.


Køb af en  Røremaskine Master Mix 4500 - alle slags muligheder

Røremaskine Master Mix 4500 er velegnet til kagedej, cremefyld og lækre masser, men også til alle tænkelige flydende og pastaagtige lækkerier. Takket være den robuste metalgearkasse og den kraftige motor kan du også ælte tunge brøddeje i Master Mix 4500. Praktiske skridsikre fødder sikrer et sikkert ståsted, selv under udfordrende opgaver.


Du kan eventuelt også købe en kødhakker, en pastaskærm eller andet tilbehør  Røremaskine - og dermed sammensætte et multifunktionelt apparat individuelt.


Tekniske data

Strøm: 1.000 W / 220V-240V, 50Hz/60Hz

Enhedens mål (L/B/H): ca. 35 x 29 x 34,2 cm


Vægt: 10,9 kg

Tilbehør (medfølger): 4,5 l røreskål i rustfrit stål med håndtag, gennemsigtig stænkbeskyttelse

Røringsredskaber: piskeris, flad piskeris, dejkroge. Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare