Ruby Chocolate Cheesecake 215g (uden bagning)

48,00 DKK
Varenummer: MK16619
1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 0,3 kg.
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Ingredienser & Ernæringsinhold
Forberedelse 📜

Produktinformation "Ruby Chocolate Cheesecake 215g"

Du kan trylle denne cremede ostekage op med ægte Ruby chokolade uden bagning. Pink kagekrummer er allerede inkluderet i denne pakke til basen, ligesom cremepulveret til ostekagefyldningen er. Til dekorationen får du Ruby Chocolate Crunch.


Rubin kakaobønner vokser i traditionelle kakaodyrkningsområder som Brasilien, Equador og Elfenbenskysten. Deres typiske råmaterialer giver den unikke rubinrøde farve og smag. Ruby er lavet helt naturligt uden tilsætning af farvestoffer eller frugtsmag.


Forberedelse: Ruby Chocolate Cheesecake (uden bagning)

130 g lyserøde kagekrummer

70 g cremepulver

15 g rubin chokoladecrunch


Du har også brug for:

40 g smør

200 g flødeskum

75 ml vand (ca. 25 ° C)

300 g flødeost (dobbelt fløde)

Ingredienser: HVEDEMEL, sukker, SMØR, HVEDESTIVELSE, glukose-fructosesirup, farvelægning af radise, skummet MÆLK pulver, bordsalt, hævemidler (ammoniumcarbonater, natriumcarbonater), SØDHVJÆSPULVER, naturlig bourbon vaniljesmag. Flødepulver: sukker, maltodextrin, spiselig gelatin, modificeret stivelse, forsurende citronsyre, naturlig smag. Chokoladebelagte kiksekrummer (7%): Rubinchokolade (kakaosmør, HEL MÆLKPULVER, sukker, kakaomasse, emulgator SOJALECITIN, syrnet citronsyre, naturlig vaniljesmag), kiksekrummer (HVEDEMEL, sukker, HELHVEDEMEL, BAGEMIDDEL, kokosolie, salt, druesukker), kakaosmør, glasmiddel arabisk tyggegummi.


Ernæringsmæssige oplysninger:

100 g indeholder i gennemsnit:

Brændværdi 1415 KJ / 340 kcal

Fedt 25 g

heraf i alt Fedtsyrer 15 g

Kulhydrater 22 g

heraf sukker 13 g

Protein 6,5 g

Salt 0,49 g

Forberedelse: Ruby Chocolate Cheesecake (uden bagning)

130 g lyserøde kagekrummer

70 g cremepulver

15 g rubin chokoladecrunch


Du har også brug for:

40 g smør

200 g flødeskum

75 ml vand (ca. 25 ° C)

300 g flødeost (dobbelt fløde)


Smelt smør i en gryde eller i mikrobølgeovnen på et lavt wattforbrug og lad det køle lidt af. Hæld de lyserøde kagekrummer i det opløste smør og ælt kort. Læg blandingen i en tilberedt kagering eller springform (Ø 18 cm) og tryk fast. For en særlig glat yderkant anbefaler vi at bruge vores kagekantfolie.


Pisk fløden til den er stiv til cremen. Bland cremepulveret med vandet. Rør flødeosten gradvist ind og fold derefter fløden ind. Spred flødeostcremen på kagebasen og læg den i køleskabet i mindst 2,5 timer. Fjern forsigtigt fra formen inden servering og pynt med Ruby Chocolate Crunch.