Sukkerprinter Megasæt

3.550,00 DKK
3.100,00 DKK
Varenummer: 14995

Med sukkerprinter megasæt har du nu tid nok til at teste dine kreationer

Certificeret sukkerprinter 

Canon pixma ts 5050 


Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Vægt: 15 kg.
Beskrivelse

Det printersæt består af:

1x certificeret sukkerprinter,

1x Printerpatron Fødevarefarve (PGI-570Bk, CLI-571Bk, CLI-571C, CLI-571M og CLI-571Y) 

3x 25 ark fondantpapir i A4 (20 x 30 cm)

2x 24 ark fondantpapir Ø 20 cm

1x Rengøringssæt


Søde delikatesser såsom kager, cupcakes og Co. kan vidunderligt forskønnes af individuelle billeder. Med en printer til spiselig farve kan du endda udskrive kagefotos eller kageuddækninger, skivepapir og overføre film og indstille sukkersød visuelle højdepunkter. Tilpas din kage imponerende med vores komplette sæt til vores printer og tilpas de dekorative elementer.

Komplet sæt: certificeret sukkerprinter til kager

Dette er certificeret sammenlignet med printere fra mange andre udbydere. Fødevarernes kontakt med teknikkerne og materialerne, der anvendes i trykprocessen, er absolut ufarlig. De anvendte materialer og råvarer er i overensstemmelse med forordning (EU) nr. 10/2011. Komponenterne, der kommer i kontakt med fødevareprintmediet under udskrivning, og printerpatronerne blev underkastet fysisk-kemiske test.

Inden for rammerne af de gennemførte undersøgelser var der ingen indikation af en klage under definerede testbetingelser. Total migration og specifikke migrationer er under den lovlige grænse, hvis de bruges som specificeret. Dette fødevareprintsæt er ledsaget af en tilsvarende overensstemmelseserklæring, der dokumenterer de godkendte testresultater.


Vi skal advare mod brug af ikke-certificerede printere og blæk til fremstilling af spiselige dekorationer. Kun en certificeret printer som denne model sikrer overensstemmelse med de anvendte materialer til fremstilling af spiselige trykte produkter.

Stilfulde kagefotos udskriver dig selv

En anden fordel ved denne printer til spiselig farve er den bagerste, lige papirindføring. Dette betyder, at udskrivningsmediet ikke behøver at bøjes over remskiverne som andre printermodeller. Selv tørre udskriftsmedier (papirer) bevarer deres form og styrke. Så du kan se frem til den høje kvalitet af de kagerprint, som din printer tillader.

Printerbasen er et kvalitetsprodukt af mærket CANON. Printeren har funktionerne udskrivning, scanning og kopiering. Du kan kontrollere det via Wi-Fi via din pc eller Mac såvel som via din iOS eller Android smartphone eller tablet. For at oprette forbindelse uden Wi-Fi har du muligvis brug for et USB-kabel, som ikke er inkluderet. Du kan også importere dine motiver via et SD-kort.

Blækpatronerne i høj kvalitet er udstyret med en chip og fyldt med spiselige spiselige farver.


Spiselige Farvepatroner

Fondantpapir A4 (20x30cm) 25 stk

Rengøringssæt til Sukkerprinter

Fondantpapir Ø 20cm 24 stk