


Transfer Folier Marbré Flash
Størrelse: 40 cm x 25 cm
Til chokoladebelægning:
Skær folien i stykker eller strimler. Læg en tynd belægning af tempereret chokolade på den trykte side. Bøj filmen - om ønsket. Når chokoladen er hærdet, skal du fjerne filmen. Farverne klæber nu til chokoladen. Sådan dekoreres dine kager, desserter, chokolader osv. Med ekstraordinære elementer.
Til kager eller cremer:
Sæt kager eller desserter direkte på folien. Efter frysning fjernes folien. Dekorationer er nu direkte på kagen eller desserterne.
For fondant:
Rul fondant ud som sædvanligt. Placer overførselsfolien på fondant. Læg et lag bagepapir på toppen og stryg med et strygejern (niveau 1) over bagepapiret. Fjern bagepapiret, og træk derefter forsigtigt folien af.
Ingredienser:
|
Ernæringsindhold: Tallene er gennemsnitsværdier og er udsat for naturlige udsving referencebeløb. Indhold pr. 100 g
|